La nostra manera de treballar.

Reformar el teu espai amb el menor cost possible i amb un gran resultat. Aquest és el nostre objectiu. Per això treballem amb professionals de confiança i marques low cost líders en el mercat. Això ens assegura resultats immillorables a preus assequibles.

Després de reunir-nos i conèixer l'espai a transformar comencem el disseny del nou projecte respectant el vostre pressupost i estil. Estalvieu temps i diners amb un projecte claus en mà.

Fem espais funcionals, elegants i atractius pensant sempre en la vostra comoditat i necessitats, sense haver de preocupar-vos de les obres, les compres o el disseny.

Com treballem amb cada projecte?

Cada immoble és únic i personal.

Primera reunió

En una primera reunió intercanviem impressions i analitzem tant les teves necessitats com les preferències d'estil. Aquesta primera trobada ens serveix per aprofundir en els detalls que ens permetran iniciar el projecte.

Visitem l'espai

A continuació visitem l'immoble sobre el qual actuem, el que ens permet presentar un petit avantprojecte en el que recollim algunes idees i un primer pressupost orientatiu de manera gratuïta i sense compromís.

Pressupost a mida

Amb B2 apartaments l'interiorisme deixa de ser un producte de luxe. Sempre ens adaptem  a les necessitats reals de tots els nostres clients, per això,  si ens facilites un pressupost màxim nosaltres el respectem i ens adaptem a ell.

El teu projecte claus en mà

No vols preocupar-te de les obres?

Estalvia temps i diners amb un projecte claus en mà.
Nosaltres ens ocupem de tot. Coordinem als diferents
professionals amb un Timing molt ben estructurat,
el que ens permet guanyar temps i controlar fins a l'últim detall del projecte.

Professionalitat i confiança

El nostre equip t'oferirà tranquil.litat i seguretat.

La filosofia de B2 apartments, així com de tot el grup de col·labradors i industrials està basada en el treball, la constància, l'honestedat, i l'aportació d'afecte i delicadesa en cada projecte. Treballem en cada immoble donant sempre el millor de nosaltres.

 

Servei Premium a preu Low Cost

Ens adaptem al pressupost que marca el client

Entenem les necessitats dels nostres clients i per això sempre oferim serveis de màxima qualitat a preus molt ajustats. Això és possible perquè treballem amb grans marques que ofereixen disseny i qualitat a preus molt accessibles. Estil i estalvi no estan renyits.